Ashley Tisdale Serbia


 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share
 

 PRAVILA FORUMA

Go down 
AuthorMessage
{Little Miss Tisdale}
Admin
Admin
{Little Miss Tisdale}

Posts : 402
Join date : 2009-06-06
Age : 24
Location : East Northumberland High

PRAVILA FORUMA Empty
PostSubject: PRAVILA FORUMA   PRAVILA FORUMA EmptySat Jun 06, 2009 6:49 pm

PRAVILA FORUMA


BEZ VRJEDJANJA MILEY CYRUS

Svaka diskusija vezana za Miley je dozvoljena, osim ako u diskusiji vrjeđate Miley ili njenu porodicu. Forum je iskljucivo napravljena za fanove Miley Cyrus, cak i među njima ima onih koji nesto ne vole kod Miley, zbog cega vas ljubazno molim da vase ne slaganje ne iskazujete ruznim i ne primjerenim rijecima. U suprotnom bez ikakvog upozorenja dobit cete trajni ban.
Unaprijed hvala na razumjevanju i postovanju ovog i ostalih pravila!!1. Napravite svoj prvi post na forumu u temi "Predstavljanja"
Napravite novu temu i recite nam nešto više o sebi,kako ste čuli za Miley Cyrus. Nikada nemojte da otkrivate lične podatke poput broja telefona, adrese, prezimena, itd. Ukoliko želite da dajete tu vrstu podataka, molimo vas da koristite PP. Razmena msn-ova,My space-a ili Facebook adresa je dozvoljena. Ali, bez obzira na to kakvu vrstu ličnih podataka davali na forumu, članovi administracije foruma nisu odgovorni za to.

2. Pogledajte sve teme prije postovanja nove.
Pre nego što odlučite da napravite novu temu, budite sigurni da ne duplicirate već postojeću ili da ne postoji već jedna sa sličnim subjektom. POKUŠAJTE DA NE POSTUJETE ISTU TEMU ILI POST DVA PUTA, jer će u protivnom biti uklonjeni. Takođe u naslovu teme tačno naznačite o čemu se u njoj radi!

4. Budite dobri. Nemojte lako biti uvrjeđeni. Ne vrjeđajte druge!

Govorite ljubaznim jezikom! Održavajte forum pozitvnim i zabavnim za sve one koji vole Demi i žele međusobno da se upoznaju. Razmislite dva puta pre nego što se uvredite zbog nečijeg komentara, jer autor možda nije mislio ništa loše. Pošto ne možemo da vidimo lica jedni drugima dok raspravljamo,tj. pričamo, niti da čujemo jedni drugima glasove, lako je nešto pogrešno razumeti i doći do pogrešnog zaključka. Nemojte pričati loše o bilo kom članu ovog foruma NITI bilo kog drugog foruma. Nemojte koristiti PP (privatne poruke) za svađe i ogovaranja. Ne želimo da imamo haotične rasprave na ovom forumu,biće nam dovoljno zanimljivo i bez toga,pa vas iz tih razloga molimo da budete uviđajni i da nam pomognete što više u sprovođenju ovih pravila!

5. Ne postavljajte teme spornih tematika

Bez religijskih i političkih rasprava molim vas. Postoji mnogo foruma za raspave ove prirode. Religijske teme mogu da donekle dodju u diskusiju,ali samo dokle se niko ne oseća uvređenim i dokle je to na normalnom, prihvatljivom nivou. Što se politike tiče,tu je crta podvučena! Apsolutno nema dozvoljenih političkih tema na forumu! Čak i ako se svi slažemo o onome što je u tim temama napisano, one će biti uklonjene!

6. Bez ne pristojnih i pogrdinh riječi i slika, molim vas!
Budite pristojni. Ne koristite pogrdne i nepristojne reči u bilo kom smislu,formi ili kontekstu. Ovo takodje uključuje ironiju koja je namerno usmerena na nekog člana u bilo kom lošem smislu.Slike,avatari i potpisi nepristojnog ili vulgarnog sadržaja takođe nisu dozvoljeni i neće se tolerisati.

7. Nemojte davati lične podatke!
Još jednom upozoravamo sve članove da ne postavlaju svoje lične podatke na forumu. Ono što je na forumu dozvoljeno je razmena msn-ova,My Space i Facebook adresa i postavljanje slika članova. Postovi sa brojem telefona, punim imenima, adresama i ostalim ličnim podacima biće uklonjeni (osim ukoliko su imena ispisana u delu Fan Club-a).

8. Izvinite, ali vaš nick ne može se promjeniti!
Jednom registrovan nik je onaj koji vam ostaje do kraja, tj. nema menjanja nikova,iz tog razloga pazite koji nik stavljate prilikom registracije,neki lak za pamćenje,izgovaranje itd...moguća je kombinacija slova,brojeva i drugih znakova,izbor je totalno na vama,ali se neprimereni,tj.provocirajući i vulgarni nikovi neće tolerisati!! Takođe molimo vas da pripazite da vaši nikovi nisu predugački i prekomplikovani kako ne bi narušavali estetiku foruma...

9. Slike postavljajte iskljućivo u galerijama!
Slike postavljajte isključivo u galerijama! Slike u galerijama nije obavezno postavljati kao thumbals,mogu da budu i u prirodnoj veličini. Takođe svaki komentari u galerijama su strogo zabranjeni,galerije su mesta za slike,ne komentarisanje

10. Ne postavljajte samo citirane postove

Dužina postova koji ne spadaju u spam mora najmanje biti 5 reči, što znači da je slanje samo smajlija,slika (osim u galerijama) ili citiranih postova zabranjeno! Ukoliko konstantno budete kršili ovo pravilo bićete upozoreni na vaš PP,a ukoliko se to bude nastavilo bićete odstranjeni sa foruma na neko vreme!

11. Veličina avatara i potpisa ne smije biti prevelika!

Preveliki avatari i potpisi forum pretvaraju u haos. Iz tog razloga veličina avatara može najviše da bude 150x200, dok veličina potpisa nije strogo propisana,ali vas najljubaznije molimo da bude u nekoj granici normale,u suprotnom ćemo vam morati skinuti i jednu i drugu grafiku.


Na forumu je naporno rađeno.I molimo članove da se pridržavaju pravila.
U vlasništvu administratora foruma nalazi se sadržaj na forumu, tako da je svim članovima uključujući i moderatore, zabranjeno prenošenje informacija na druge forume bez akreditacije (adresse naseg foruma kao mjesta preuzimanja)!
Takođe ako su informacije preuzete sa nekog drugog foruma neophodno je dati izvor tj. akreditaciju mestu odakle informacija potiče....


Vaša administracija Miley Cyrus Balkan Foruma

_________________
PRAVILA FORUMA Savbdvsgdsy
Back to top Go down
View user profile http://miley-cyrus-balkan.forumsc.net
{Little Miss Tisdale}
Admin
Admin
{Little Miss Tisdale}

Posts : 402
Join date : 2009-06-06
Age : 24
Location : East Northumberland High

PRAVILA FORUMA Empty
PostSubject: Re: PRAVILA FORUMA   PRAVILA FORUMA EmptyTue Jun 16, 2009 2:46 pm

12. Veleicina vaseg potpisa ne smije biti veca od 600x300
Preveliki potpisi na forumu su zabranjeni. Velicina vaseg potpisa moze biti najvise 600x300. Ako admini vide prevelike potpise bice ukloljeni.

_________________
PRAVILA FORUMA Savbdvsgdsy


Last edited by Schmilerzz on Sun Jun 21, 2009 4:21 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://miley-cyrus-balkan.forumsc.net
 
PRAVILA FORUMA
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Ashley Tisdale Serbia :: Informacije o nasem forumu :: Pravila-
Jump to: